"Kohe päris Viru keskuse aatriumi keskel jookseb puhas si** mööda seinu alla, eskalaatorite juures, kõva hais," ütles Delfi lugeja.

Kella 14.40 ajal Viru keskuse aatriumi astunud Delfi lugeja sõnul oli hais lämmatav. "Nagu okse ja si**."

Loik suurenes sekundhaaval, müüjad hoidsid nina kinni. Osa pahaaimamatult aatriumis kõndinud inimesi astus reolompi sisse.

"Ise nägin, kuidas üks väike laps pasa sees paterdas. Üks roosade kõpskingadega naine astus samuti sisse ja päris mitu turisti - ime küll, kuidas nad haisu ei tundnud."

Üks noor naine libises ning kukkus reoveeloiku, määrides ära kõik oma riided.

Viru keskuse esindaja ütles Delfile, et tõepoolest on neil õnnetus ning see on seotud kanalisatsiooniga.

Avariid on kutsutud lahendama Toru Abi, kust Delfile öeldi, et neile teatati esialgu, et köögitrapis ajab vesi üle. Toru Abi esindaja sõnas, et loevad Delfit ja teavad, et neil on lahendada veidi keerulisem ülesanne. "Peame hakkama organiseerima inimesi, keda kohale saata," ütles ettevõtte esindaja, kelle sõnul saadetakse kohale üks kahest mehest koosnev brigaad.

Viru keskus vabandab

Viru keskuses lõhkes täna kella 14.30 paiku kanalisatsioonitoru ja reovesi lekkis keskuse aatriumisse. "Intsident leidis aset keskuse esimesel korrusel ning väited, et reovesi langes aatriumisse katuselt ja mööda seinu ei vasta tõele. Avarii esialgseks põhjuseks hinnatakse ummistusest tingitud torude ühenduskoha purunemist," teatas Viru keskuse tehnikajuht Kristo Peerna.

Haldusmeeskond reageeris kiiresti ja leke on likvideeritud, praegu käivad aatriumis koristustööd.

Avarii toimumiskoht on eraldatud lintidega ning keskus palub kõigil külastajatel tähelepanelik olla ja eralduslinte mitte eirata.

Viru keskus vabandab kõikide külastajate ees ebamugavuse pärast.