Täna saatis linlane taas foto mupoga vaidlevatest autoomanikest. Saadan pildi täna hommikusest vaidlusest Roo tänaval. "Nimelt Mupo käis jälle luuramas. Kuna sõiduteele on nüüd autod seadusekuulekalt pargitud, et mitte trahvi saada, on autotee marukitsas.

Seekord vaieldi mupoga selle üle, kumb auto viimasena parkis. Võta nüüd kinni, kumb neist on süüdi," muigab foto autor.

Delfi kirjutas hiljuti, et küllaltki kitsaste tänavate poolest tuntud Pelgulinna elanikud pargivad sageli oma auto osaliselt kõnniteele, kuid täna hommikul ootas paljusid neist parkimistrahv.

„Tööle sõitma asudes märkasin enda auto kojamehe vahel parkimistrahvi. Ringi vaadates nägin, et mu kodutänaval oli ainult paar autot sellest ilma jäänud. Trahv oli kirjutatud osaliselt või täielikult kõnniteel parkimise eest LS paragrahv 20 lg 4 p 3,“ kirjeldas Aarde tänava elanik Kalev toona Delfile.

Mupo esindaja sõnas Delfile, et kõnniteele parkimiseks aga linnavalitsusest eelnevalt luba taotleda.

"Kitsas tänav iseenesest ei õigusta rikkumist. Soovitame piirkonna elanikel teha Tallinna Transpordiametile taotlus võimaldamaks osalist kõnniteel parkimist (vastavate liikluskorraldusvahenditega) või taotlus keelata ühel tänavapoolel parkimine, et tagada liikluse normaalne kulgemine," soovitas munitsipaalpolitsei.