"Tabatud sarireostaja!" kirjutas sotsiaalmeedias üritusi korraldav firma Achtung.ee.

"Lugu siis järgmine: meie paintball'i ala asub Laagris 13. seniitraketiväeosa endisel territooriumil umbes kolmel hektaril ja oleme aastate jooksul metsa alt ära koristanud kümneid tonne erinevat laga lahkunud võõrvägedelt ja veelgi rohkem uusarenduste ehitusjäätmeid," märkis ettevõte.

"Nüüd suvel aga hakkas rutiinselt tekkima vana elamu lammutusest tekkinud prahti metsa alla. Prügitooja oli maitsekas, valis alati ilusa koha ja samale kohale tõi uue hunniku ainult siis, kui me olime eelmise ära koristanud," ironiseeris ettevõte.

"Viimase hunniku koristuse käigus tuli aga välja perekonna pildialbum koos muude õnnitlustega, mis olid saadetud Nõmmele /.../. Kodanik Reimo /.../, kes oli just vana maja lahkamisega ametis, tunnistas veidi puigeldes prügi omaks, aga viijaks tituleeris "ehitusmehe", kellel polnud ei nime ega telefoninumbrit ja elas "kuskil Kernus"," sõnas firma.

Achtung.ee töötajad palusid mehel seepeale oma jäätmed ära koristada. "Ei läinud kaua aega, kui sama Reimo oli kohal ja maandus dessantliku kiiruse ja täpsusega oma jäätmehunniku juurde (peab mainima, et isegi parim orienteeruja ei leiaks seda ilma gps-koordinaatideta üles)," märkis ettevõte.

"Kahjuks põlgas kodanik oma ülejäänud eelneva prügi ära puuduva tõendusmaterjali puudumise pärast. Füüsilise noomituse asemel sai karistuseks määratud kõikvõimas Facebooki postitus, mida võib jagada, sest igapäev ei juhtu selliseid pentsikuid olukordi, kus visiitkaart kaasa pannakse, või kes teab, kes järgmisena seda fotol olevat hunnikut kuskilt metsa alt peab koristama!"