KMA Põhja regionaalosakonna Tallinna klienditeenindussaal avab oma uksed klientidele 8. juulil uutes Foorumi keskuse IV korruse ruumides, teatas KMA.

“Tallinnas Lastekodu tänav 48 asuv klienditeenindussaal on valmistanud pahameelt lapsevankriga liikujatele ning eakatele ja erivajadustega inimestele, sest büroo on jaotunud kahele erinevale korrusele, mida ühendab kitsas trepp. Klientidelt saadud tagasiside põhjal mõistame, et ebamugavusi tekitab olukord, kus näiteks dokumendi taotlemisel foto tegemiseks fotoboksis on klient sunnitud käima mööda kitsast treppi.

KMA eesmärk on pakkuda oma klientidele mugavat, kiiret ja kaasaaegset teenindust. Foorumi keskus on äsjarajatud hoone, kus on mugavama juurdepääsu tagamiseks arvestatud erivajadustega inimeste ning eakate ja lapsevankriga liikujatega,” seisab pressiteates.

Uus klienditeenindussaal asub linna tsentrumis, mis on oma asukoha poolest sobiv nii Tallinnas elavatele kui ka siia tulevatele klientidele, sest on tagatud hea juurdepääs nii trammi, bussi kui ka trolliga. Autoga sõitvad kliendid saavad jätta oma sõiduki Viru keskuse, Admirali või Coca-Cola Plaza parklatesse.

Avatavas klienditeenindussaalis on võimalik taotleda Eesti kodanike ja välismaalaste reisidokumente, isikutunnistusi ning meremeeste dokumente ja esitada Eesti kodakondsuse sooviavaldusi.