Alates 2001. aasta septembrist FBI direktori ametit pidav Mueller külastas Eestit, et tänada siseminister Ken-Marti Vaherit, justiitsminister Kristen Michali ning politsei- ja piirivalveameti peadirektori asetäitjat kriminaalpolitsei alal Raigo Haabut suurepärase koostöö eest.

Direktor tunnustas neid, kes aitasid mullu edukalt läbi viia operatsiooni "Ghost Click", tänu millele peeti kinni paljud netipettustes ja rahapesus kahtlustatavad. Muelleri sõnul on FBI ka edaspidi valmis pühenduma Eestiga koostööle küberkuritegevusega võitlemisel.

Justiitsminister Kristen Michal tänas FBI-d toetuse ja abi eest Eesti õiguskaitseorganitele ning sõnas, et kuna tänapäeva maailmas ei tunne kuritegevus riigipiire, on selline koostöö eriti tähtis just küberkuritöö vallas.

"Tänan selles võitluses tehtud pingutuste ja saavutuste eest ka Eesti politseid ja prokuratuuri ning hindan kõrgelt asjaolu, et FBI direktor tuli isiklikult Eestisse, väljendama oma pühendumust sellele koostööle," sõnas minister.

USA suursaadik Michael C. Polt märkis, et FBI juhi visiit näitab, kui kõrgelt ameeriklased Eesti kolleege hindavad. "Meie suurepärane koostöö on võimalik ainult vastastikuse austava ja usaldava õhkkonna tõttu. Meil on hea meel, et meie FBI direktor sai tulla Eestisse, et seda tunnet isiklikult edasi anda ning anda innustust tulevasteks ühisteks pingutusteks rahvusvahelise kuritegevuse tõkestamisel," sõnas Polt.