"ETV reedeõhtuse tunniajase meelelahutussaate "Mida teie arvate?" 2011. aasta teise poolaasta eelarve on 121 979 eurot," kinnitas Delfile ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg.

"Meelelahutussaadete kavva võtmiseks küsime lisaks ERR-i toimetustes tekkivatele ideedele ettepanekuid ka väiketootjatelt. Nõnda talitasime ka reedeõhtuse meelelahutussaate ideede otsinguil 2009. aasta kevadel. 2009. aasta sügisel uuendasime tuntavalt ETV saatevõrku, sellesse perioodi jäi ka saate "Mida teie arvate?" eetrisse jõudmine," selgitas Tomberg.

Tema sõnul oli MTÜ Thors Productioni pakutud saateidee programminõukogus arutatud ideedest kõige parem ja odavaim antud saatevööndi täitmiseks.

"Thors Productionit on esindanud läbirääkimistel ERR-iga tootmisfirma juhatuse liige Tarmo Kiviväli ja firmale pole ERR mingeid eelistingimusi loonud. Maarek Toompere töötab ETV-s videomonteerijana ja ei oma sellel ametikohal mõju ETV programmivalikutele," lisas Tomberg. "ERR pole Thors Productionile montaažiteenust rentinud."

Tombergi arvates on Toompere antud projekti puhul näidanud ennast võimeka produtsendina ja ta võiks tulevikus keskenduda saadete produtseerimisele.

"Taunitav oleks tema käitumine juhul, kui ta on korraga ETV palgal olev produtsent ja osutab sama teenust enda osalusega ettevõtte kaudu," märkis Tomberg-

Aunaste show pole ainuke Thors Productioni poolt produtseeritav saade ETVle, kuid kindlasti üks programmi kulukamaid.

Delfit konsulteerinud telespets arvas, et kui teises poolaastas on 18-20 saadet, siis on 6000 eurot saate kohta väga kallis maksumus.

"Korraliku seebi ühe osa hind," möönis ta Delfile.