"Suvine saatekava toob tänavu ETVsse uue iganädalase päevakajalise saate, kus koos külalistega arutletakse ühiskonnas toimuva üle. Praegu käib töö uue saate formaadiga," ütles ERRi pressiesindaja Anneli Tõevere-Kaur Delfile.

Saate pealkiri, eetriaeg ja juht jäävad esialgu veel saladuseks või pole veel kindlalt teadagi. Küll on aga teada, et saate eetrisseandmisel on ETV toimetus arvestanud ligikaudu 30 000 euroga. Formaadi kohta juba võimalik öelda, et selles on midagi "Foorumist" ja "Vabariigi kodanikest.

Mõlemad nimetatud lähevad tavapäraselt suvepuhkusele. Samuti pole suvehooajal eetris "Terevisiooni" ega sel aastal ka "Ringvaadet". "Terevisioon" on eetris traditsiooniliselt pea jaanipäevani ja tagasi augusti viimasest nädalast. "Ringvaade" saab sel suvel puhkust, vaatajate ees ollakse mai lõpuni ja tagasi samuti augusti viimasel nädalal.

"Nagu teada, on tulev suvi spordisündmustest tihe, jalgpalli EM-i järel on vaatajail oodata Rios toimuvate olümpiamängude ülekandeid," tuletas Tõevere-Kaur meelde. Lisaks spordile panustab ETV muu programmi näitamisele, eetriaega jagub kultuurile, meelelahutusele, filmidele ja sarjadele. ETV tähistab suurelt ka Eesti taasiseseisvumispäeva.