"Me teeme ühe spetsiaalkontserdi, mis toimub järgmine nädal. Tuleb tunniajane kontsert meie majas, Volli osaleb ja me kogume selle raha kokku," ütles Mäe Delfile.

Mäe sõnul toimub Kuslapi toetuskontsert "Meeletu rüütel" 29. mail kell 12.00. "Kõik esinejad esinevad tasuta, välja tuleb kogu Estonia."

Inimesed saavad Kuslapit toetada ostes toetuskupongi, mis on müügil Estonia teatri kassades, "seal on olemas toetuskast, kuhu nad kupongi eest raha kasti lasevad."

Mäe sõnul ajendas toetuskontserti korraldama pettumine Eesti kohtusüsteemis. "Me oleme pettunud selles, kuidas tuli see kohtulahend, see on ebaõiglane," ütles ta.

Harju maakohus mõistis eile laulja Voldemar Kuslapi süüdi kehalises väärkohtlemises ja ta peab nüüd maksma trahvi. Kuslapit süüdistati selles, et ta lõi 3. aprillil Tallinnas Sõpruse puiesteel ühes korteris lärmajaid korrale kutsudes ukse vahele noormehe sõrme.

Kohtuasi lahendati kokkuleppemenetluses. Prokurör taotles Kuslapile trahvi 6975 krooni pluss 6000 krooni sundraha. Kannatanud noormees nõudis tsiviilhagis 50 000 krooni. Sellise karistuse kohus ka määras.

Need, kes kontserdile minna ei saa, saavad oma toetusraha kanda Estonia seltsi arveldusarvele 10022062925007, märksõna "Kuslap".