Pidu toimub 4. jaanuaril ja algab kell 10.00 Viimsi keskuses, bowlinguklubis Kuulsaal ja seikluspargis MUUUV.

Heategevusühing Hea Tegu korraldab 7. aastat järjest lasterikastele peredele jõulupidu. Tegu on neljandat korda kinnise üritusega, mis on suunatud vaid varem registreerunud lasterikastele peredele. Üritus saab teoks tänu kümnetele toetajatele.

Sportlik jõulupidu sarjast "Meie pere jõulupidu" kestab 5 tundi ja kulmineerub kell 14. algava tordi lahti lõikamise ning autasustamisega.

Üritusele on üle Eesti kokku tulemas pea 200 inimest, kellest üle 100 on lapsed.

Lisaks bowlingule on üritusel külalistel võimalus mängida lauajalgpalli, piljardit, ehitada ajalehtedest torni, hüpata hüpenööriga aja peale, joonistada, otsida pimesi kotist pisikesi asju, panna proovile oma
oskused erinevates osavusmängudes jpm. Muuhulgas saab katsetada peegelkirja. Toimub ka joonistusvõistlus.

Tänu projekti toetajatele on kogu aeg kaetud ka rootsi laua stiilis söögilaud ning kompenseeritakse perede transpordikulud. Loomulikult ei puudu jõulupeolt ka jõuluvana ja kingipakid, mida koos parimate autasustamisega hakatakse üle andma tund enne ürituse lõppu.

Heategevusühingu Hea Tegu teatel toimub sel aastal kõikidel täistundidel "täistunni õnneloos", mille
käigus loositakse üritusele tulnud perede vahel välja Beauty Plaza erinevaid komplekte, Gospa ning Kalev Spa kõik hinnas spetsiaalselt lasterikastele peredele koostatud terve nädalavahetuse kinkekaarte ning 40 tolline LCD teler.