ERRi meediasuhete juhi Anneli Tõevere-Kauri sõnul kavatsetakse lisaks varasemast tegutsenud põhiportaali harudele lisada ka meelelahutusele mõeldud teemalehe, kuhu koondatakse kokku peamiselt ringhäälingu endi tele- ja raadioprogrammidest pärit materjali - teksti, fotode, videote ja helilõikudena.

""Tujurikkuja", "Meelejahutaja", "Ringvaade", "R2 Live", "Silmad lahti", "Perepidu" jpt - saateid, mis muhedat sisu pakuvad, on meie kanalites üksjagu. Oma koht saab olema uudistel kodu- ja välismaa meedia- ning kultuurisündmustest ning jagatakse häid soovitusi, millel võiks silma peal hoida nii ERRi programmides kui ka mujal," ütles Tõevere-Kaur Delfile.

Lisaks hakkab meediasuhete juhi sõnul ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet uuel lehel ka oma blogi pidama.

Peamiseks põhjuseks, miks selline portaal tehakse, on Tõevere-Kauri sõnul asjaolu, et tõsise ajakirjanduse kõrval on heal meelelahutuselgi avalik-õiguslikus meedias oma roll täita.

"Kui võrrelda suurelt, siis näiteks BBC Entertainment on tuntud ja tunnustatud üle maailma. ERRi programmide humoorikas ja ajaviitesisu teemakülje vormis seni veebi ei ole jõudnud, nüüd leiabki see senisest selgema väljundi," leiab Tõevere-Kaur.

Lisaraha veebilehe loomiseks ja ülalpidamiseks ERR-i portaalide üksus Tõevere-Kauri sõnul taotlenud ei ole ning eelarve koosneb kahe toimetaja palgarahast ja nende telefonikulust.

Vastutavaks toimetajaks saab portaalil varem ka Delfis ja Eesti Päevalehes toimetajana töötanud Kerttu Kaldoja.