Delfi kajastas oktoobri teises pooles, et uudisteankur Kadri Hinrikuse koondamine tekitas pahameeletormi tema kolleegide seas ja peagi selgus, et uute struktuurimuudatustega on probleeme tekkinud rohkemgi. "Aktuaalse kaamera" toimetuses hakati tegema ka igapäevaseid erakorralisi koosolekuid. 12 "AK" töötajat saatis isegi nõukogule kirja, mida arutati 14. novembril.

Vikerraadio saates "Meediatund" sõnas Veidemann täna, et töörahu olla taastunud. Ta meenutas, et Anvar Samost ja Liisu Lass hakkasid ellu viima seda, mida oli kavandatud varem – formaat pidi muutuma ühe uudisteankru suunas, ent töökorralduslikult jäi muutuste juhtimises vajaka.

"Komistati kommunikeerimises, jäi puudu see, et töötajaid ei kaastatud," arutles ta ja lisas, et see on õppejuhis teadmaks, kuidas edaspidi käituda ja mida mitte teha. Ta ütles, te tema teada minnakse praegu ühtselt edasi ja töörahu on olemas.

ERRi siseasjad pälvisid meedias vahepeal teravat kriitikat. "Meediatunnis" võis nii Veidemanni kui saatejuhi, ERRi eetikanõunik Tarmu Tammerki hoiakutest lugeda, et nemad pidasid seda ülepaisutatuks. Veidemann viitas kommertspealkirjadele ja Tammerk võrdles kriitikat isegi sellega, et ERRi vastu käib lakkamatu sõda ja igast vääratusest tehakse midagi kolossaalset.

Ta viitas, et siis loed ja mõtled, kas vastab tõele. "Uudiseid peaks võtma väikese soolaterakesega, äkki pole kõik nii dramaatiline."