Olümpiamänge vahendab ETV+ rahvusvahelise taustaheliga ning ilma kommentaarideta, kuna ERR'ile ei antud võimalust omandada vene keelse teleülekande kommentaari õigust Eesti territooriumil, teatas ERRi pressiesindaja.

"Meil oli valik, kas üldse loobuda olümpiamängude näitamisest või pakkuda meie vaatajatele võimalust olümpiamänge siiski näha," selgitas ETV+ peatoimetaja Darja Saar. Tema sõnul näitavad ka rahvusvahelised spordikanalid küllalt sageli võistlusi ilma kommentaarideta ning pelgalt rahvusvahelise helitaustaga.

Eestikeelse kommentaariga saab Rio-olümpiamänge vaadata ETV ja ETV2 telekanalitel ning ka ERRi mobiiliäpi vahendusel. "Olümpiamängudel toimub samaaegselt palju põnevat ning ülekanded ETV+ kanalil täiendavad ka ETV ja ETV2 olümpiaprogrammi, mistõttu on ETV+ kanalit jälgima oodatud kõik spordisõbrad," lisas Saar.

ETV+ kannab olümpiamängudelt üle rohkem kui 100 tundi HD-kvaliteedis telepilti ning ETV+ eetrisse jõuavad Rio de Janeirost otseülekanded ava-ja lõputseremoonialt, võrkpall, korvpall, tennis, jalgpall, ujumine, laskmine, ilu- ja sportvõimlemine, judo, vehklemine, sõudmine, maadlus, poks ja tõstmine. Alates 1. augustist on ETV+ eetris kohe pärast venekeelset „Aktuaalset kaamerat” spordiuudiste saade, kus ajakirjanikud Igor Saveljev ja Aleksei Margijev teevad ülevaate olümpiamängudel toimunust, võtavad kokku olulisemad sündmused ja tulemused. ETV+ reporterina edastab värsket infot ja intervjuusid Rio de Janeirost ajakirjanik Andrian Tšeremenin. Uudiseid olümpiamängudelt vahendavad nii etvpluss.ee kui ETV+ sotsiaalmeediakontod.

Olümpiamängude avatseremoonia ning sellele eelnev saade, mis Eesti olümpiakoondist tutvustab, on ETV+ eetris 5. augustil, pärast südaööd.