Eesti Reservohvitseride Kogu võistkond koosseisus kapten Raul Hindov, leitnant Kaido Ruul, nooremleitnant Tiit Riisalo ja lipnik Alar Nigul võitis ühe maailma mainekama militaarvõistluse möödunud nädala lõpus. Tegemist oli esimese korraga võistluse 44-aastase ajaloo jooksul, mil Swiss Raid Commando võitis mõni välisvõistkond. Kokku osales võistlusel 160 võistkonda kogu maailmast, teatas kaitseministeeriumi pressiesindaja.

Kaitseminister Jaak Aaviksoo sõnul on raske ette kujutada midagi isamaalisemat ja samas isiksuslikult arendavat, kui sellise võistluse võitmine. “Ma loodan, et Swiss Raid Commando võitmine on eeskujuks kõigile, kes Eestis militaarsporti harrastavad ning aitab tõsta ka meie enda kodumaiste sarnaste võistluste rahvusvahelist nähtavust,” ütles kaitseminister reservohvitseridele.

Kapten Raul Hindovi juhitud reservohvitseride meeskond võitis ka 2007. aastal Eesti raskeima sõjalis-sportliku võistluse Erna retk.

Kaitseministeeriumi teeneteristi kolmandat klassi antakse välja tulemusrikka tegevuse eest Eesti riigikaitse arendamisel, samuti vabadusvõitlejatele, kellel on erilisi teeneid võitluses Eesti omariikluse taastamisel.