"Mul on tunne, et paljudel erakonnakaaslastel on suhteliselt kurb meel, et endine ja pikaaegne erakonna esimees ei saanud siia tulla või otsustas siia mitte tulla kõnet pidama. Ja seda on tunda. Ma soovitaks ikka, et ta jätkaks, oleks aktiivne erakonnaliige ka edaspidi ja me loodame, et kuuleme temast nii mõndagi veel," oli Erki Savisaare sõnum isale.

"Edgar Savisaar otsustas siia mitte tulla," lisas Erki Savisaar, ja arvas, et Edgar Savisaar on Hundisilmal ja jälgib toimuvat sealt.

Erki Savisaar suhtles Edgariga viimati sel kolmapäeval. Kas Erki Savisaar andis Edgarile samuti nõu esimeheks mitte kandideerida? "Me oleme suhelnud erinevatel teemadel, me rääkisime kõikvõimalikest arengutest, mis võiksid tulla. Arutasime nii üht kui ka teist stsenaariumit," märkis Erki Savisaar.

"Minul pojana on väga raske nõuandeid talle anda. Ma olen talle viimased 20 aastat rääkinud, et sa võiksid olla lahe isa ja lahe vanaisa, teeme midagi põnevad, ronime Kilimandjaro tippu ja võtame elu vabalt, aga ta on siiani otsustanud alati tegeleda poliitikaga, edendada Eesti elu ja kõigis nendes tegemistes ma olen teda alati toetanud," kommenteeris Erki Savisaar.