Tallinna ringteel Pildiküla–Vaela ehituslõigul on muudetud liikluskorraldust. Liiklus on suunatud kilomeetritel 11,4-15,0 uuele parempoolsele sõiduteele ja kasutuselt kaob Kangrumäe tee ristmik.

Harju maakonnas Lagedi - Aruküla - Peningi maantee Lagedi–Kadaka remondilõigul toimuvad kuni 26. maini kaevetööd. Töötsoonis liiklust reguleeritakse. Ooteaeg on kuni 7 minutit. Töid tehakse ka laupäeval ja pühapäeval. Soovitatav on remondilõigust ümber sõita Jüri või Saha kaudu.

Rapla maakonnas, Kehtna vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 71. kilomeetril ei tööta Lelle (Kastna) raudteeülesõidu foorisignalisatsioon. Palume olla raudtee ületamisel eriti tähelepanelikud!

Võru maakonnas teostatakse remonttöid Võru - Põlva maanteel Võrust Väimelani (km 0,7-5). Tööde tsoonis liiklust reguleeritakse, ooteaeg on 5 minutit. Töid tehakse ka laupäeval ja pühapäeval. Lõpptähtajaks on septembri algus.

Valga maakonnas Tõrva-Pikasilla maanteel (km 0,48-10,14) toimub Tõrva Kevadduatlon. Liiklus on korraldatud reguleerijatega ja ligikaudne ooteaeg liiklejatele on 2 min.

Põlva maakonnas Vastse-Kuuste teel (km 0,0-0,34) toimub kevadlaat. Teelõigu mõlemal teepoolel peatumine on keelatud ja lubatud sõidukiirus on kuni 30 km/h.

Viljandimaal Raudna-Loodi teel (km 1,0-1,5) toimuva Heimtali käsitöölaada tõttu on ajutiselt liikluskiirust piiratud – 30km/h.