"Kõik on korras," rahustas dirigent muret tema tervise pärast. "Jaa, ma kukkusin, aga ma tunnen ennast hästi. Ma ei taha täna lihtsalt enam välja minna. Tahan tänase päeva kodus olla. See ongi kõik."

Veebruaris kokku kukkunud ja seejärel ajuoperatsioonil käinud Maestro selgitas, et väsis eile väga ära. "See tuleb sellest, et ma olen nii üleväsinud eile, peas on väga palju mõtteid. Avaldasin arvamust päris mitmes kohas. Andsin intervjuu Maalehele, andsin intervjuu Delfile," selgitas Klas ja lisas, et see on ühe inimese jaoks juba päris palju.

"See on juba minu kohta päris hea tulem, et ma käin ja käin ka juba ilma kepita. Teen trenni selleks, et oleksin heas vormis. Täna pidin minema päris mitmele üritusele, aga ma ei lähe. Kavatsen puhata."

Armastatud dirigent Eri Klas oli pärast 14. veebruaril toimunud üritusel kokku kukkumist ja sellele järgnenud ajuoperatsiooni mitmeid kuid avalikust elust eemal. Klas rääkis augustis "Ringvaatele", et ei osanud vahetult pärast operatsiooni rääkida ning tema mälu oli kadunud.

"Mul mõistus lõikab nagu koorelahutaja," kinnitas Klas täna Delfile.