Ergmal on kavas kohtumised Hiina rahvakongressi alalise komitee esimehe Wu Bangguo, aseesimehe Hua Jianmini ja Hiina kommunistliku partei keskkomitee poliitbüroo presiidiumi liikme Li Changchun’iga, teatas riigikogu pressitalitus.

Riigikogu esindus külastab Keelatud linna Pekingis, Suurt Hiina müüri, samuti maavärina tagajärjel kannatada saanud Hanwangi maakonda ja taastatud Donfangi auruturbiinide tehast ning pandade kasvu- ja uuringukeskust.

Kohtutakse ka Sichuani provintsi rahvakongressi esindajatega.
Riigikogu delegatsioon peatub ka Hong Kongis, kus kohtutakse Hong Kongi seadusandliku kogu presidendi Jasper Tsangi, transpordi- ja eluasemeküsimustega tegeleva alalise sekretäri Francis Ho, innovatsiooni- ja tehnoloogiavoliniku Janet Wongi, samuti kaubandus- ja majandusarengu alalise sekretäri ning toidu ja tervishoiu valdkonna ametnikega.

Ergmaga koos sõidavad visiidile Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Kaia Iva, reformierakondlane Väino Linde, roheliste fraktsiooni kuuluv Mart Jüssi, keskerakondlane Kalle Laanet ning riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul. Riigikogu esindus viibib Hiinas 11.-18. jaanuarini.