Kui homme toimuksid riigikogu valimised, annaks oma hääle EKRE-le 10 protsenti ning Vabaerakonnale üheksa protsenti valijatest. Kuu varem oli EKRE-l toetajaid 13 protsenti ning Vabaerakonnal 10 protsenti. Septembrikuised toetusnumbrid on mõlemale erakonnale aasta madalaimad.

Erakondade populaarsusedetabeli tipus on jätkuvalt Keskerakond ja Reformierakond, kel mõlemal õnnestus kuu varasemaga võrreldes oma toetust tõsta. Keskerakonda toetas septembris 26 protsenti (augustis 24 protsenti) ning Reformierakonda 25 protsenti (augustis 23 protsenti) valijatest.

Reformierakonna 25-protsendine toetus on ka erakonnale aasta kõrgeim näitaja, mida võib seletada presidendivalimiste kampaania positiivse mõjuga, kus Reformierakonnaga seotud kandidaatidel oli rahva silmis suurim toetus.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna toetus oli septembris 12 protsenti, mis on küll kolme protsendipunkti võrra madalam kui augustis, aga samal tasemel, mis erakonna toetus olnud enamuse aasta jooksul (12-13 protsenti).

IRL-i toetas septembris seitse protsenti valijatest, augustis oli nende toetus Turu-uuringute küsitluses viis protsenti. IRL-i toetus on olnud aasta jooksul 5-7 protsenti vahel.

Ehkki Keskerakonna toetus on endiselt kõrge, tõi kahe teise opositsioonipartei toetuse langus kaasa olukorra, kus valitsuskoalitsiooni ja opositsioonierakondade summaarsete toetuste vahe on muutunud minimaalseks. Kui valitsusliidu erakondi toetas septembris 44 protsenti, siis opositsiooniparteisid 45 protsenti.