Peale Välba osalevad igas saates kaks üksteiselt mõõtu võtma hakkavat meeskonda, keda juhivad Rohke Debelak (Gaute Kivistik) ja Urmas Vaino.  «Tippkohtumise» võistkondadesse kutsutakse tuntud eestlased, kellega koos heidetakse pilk ETV ajaloo kõige naljakamatele, veidramatele ja lihtsalt uskumatumatele saatelõikudele ehk tippude tippudele, kirjutab Õhtuleht.

TV3 programmidirektor Mikko Silvennoinen ütleb, et enne, kui ta pole ühtegi «Tippkohtumist» oma silmaga näinud, on tal raske selle kohta midagi öelda: «Kuna ma ei ole nende saadet näinud, pole ma ka selle kontseptsiooni seni mõistnud. Meie kanalil on pealegi noorem sihtgrupp kui teistel põhikanalitel.» TV3 programmijuht arvab, et pühapäevaõhtust programmi ei tasuks üle tähtsustada, kuna telejaamale on kõik päevad ja eetriajad võrdselt olulised.

Sama kinnitab Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme: «Konkureerime niikuinii igal issanda päeval ja igal viimsel kui minutil. Iga viimne kui eetris olev saade konkureerib lõpuks mitte ainult kahe teise kanali, vaid ka kõigi nende lõputute ülejäänud valikutega.»