"Oleme kliendi ees suuliselt vabandanud ja leppisime kokku, et suhtleme lahenduse leidmiseks sel teemal edasi," tähendas Eesti Energia Jaotusvõrgu käidukorralduse juhtivspetsialist Hannes Roomet, kirjutab Saarte Hääl.

"Hinnang näitab, et viltuvajunud ja osaliselt pehkinud tamm oleks endast tormi korral liinidele täpselt samasugust ohtu kujutanud kui omaniku algatusel mahavõetud saarepuud. Kuid isegi kui ohtliku puu mahavõtmine oli põhimõtteliselt õigustatud, polnud õige selle töö korraldamise protsess," märkis Hannes Roomet.

Ta lisas, et olukorras, kus puu ei ole kohe riket põhjustamas või põhjustanud, tuleks teha kõik võimalik, et maaomanikuga ühendust võtta, ning alles siis, kui see ei õnnestu, saab ohuolukorda hinnates vastu võtta otsuse ohtlik puu langetada.

"Et säärane olukord, kus omanikuga ühendust ei võetud, tekkis, selle eest vastutame kliendi ees loomulikult meie," tõdes Roomet, kelle sõnul kohtutakse töid teinud partnerettevõttega ja räägitakse läbi, kuidas olukord kujunes ja mida saavad nad edaspidi teha selliste juhtumite ärahoidmiseks.


Roometi sõnul korraldab Jaotusvõrk samasugused kohtumised piirkonnas ka oma teiste partneritega.