"Kella 14.31 ajal katkes elekter korraks, kuid tuli kohe tagasi. See kestis kuskil kaks sekundit," selgitas Delfile Eesti Energia pressiesindaja, kelle sõnul mingeid suuri kahjusid sellega seoses ei tekkinud.

Pressiesindaja sõnul vastas küll tõele, et Tallinnas jäi osades linnaosades majapidamisi ilma veeta, sest elektrikatkestuse tõttu seiskusid Tallinna Vee pumplad ja kuna inimesed tarvitasid samal ajal vett edasi, siis mõneks ajaks jäid torud tühjaks.

"Kui kellelegi tundub, et elektrikatkestuse tõttu sai tema hinnaline tehnika kannatada, siis võib kaebustega pöörduda meie poole," ütles pressiesindaja ja lisas, et põhjendatud kaebuse puhul kahju ka kompenseeritakse. 

"Alajaama releekaitse - ja automaatikaseadmed rakendusid ja taastasid koheselt klientidele elektrivarustuse. Lühiajalist pingelohku võis olla tunda Eesti mitmetes piirkondades. Esmasel ülevaatusel väliseid rikkekohti ei leitud. Esmaspäeval alustatakse tekkepõhjuse väljaselgitamiseks täiendavat uurimist ja analüüsi," selgitati katkestuse tagamaid Põhivõrgu kodulehel.