Ise võtaks ta oma hobustest, lehmast, kitsedest, lammastest ja hulgast lindudest koosneva kogumi kokku sõnadega “kohalikud farmiloomad”, kirjutab Oma Saar.

“Meil on väga toredad inimesed Ameerika Ühendriikidest, nad on siiralt huvitatud, et see park saaks siin olema ja tahavad annetust teha, et see ehitus hakkaks,” räägib Olena Vool.

Seal sebivad läbisegi jänesed, merisead, linnud, tuvid, paabulinnud. Majas pidid kaks kana hauduma ning kuskil peaksid olema ka liivahiired ja rott. Järgmises ruumis elavad lambad ja kitsed ning eraldi ruumides lehm ja hobused.

Ühtlasi veab Olena Vool vägikaigast kinnisvaraettevõttega, kes talle korteri üüris ning sissekirjutuse võimaldas.

Kuido Koppel Velldon Investist ütles, et ehkki üürileping Vooluga on lõpetatud, ei nõustu naine välja kolima ega ka elektriarveid maksma.

Voolu kinnitusel on üürileping lõpetatud ebaseaduslikult. Naise sõnul on tal elupaika vaja maikuuni, mil Ameerikast saabub raha ning ta saab alustada endale maja ehitamise ja loomapargi rajamisega.

Veebruaris kolisid lisaks Olena Voolule ja tema tütrele 17-ruutmeetrisele pinnale ka naise vanem tütar koos oma väikese lapsega ja Olena ema. Et kõik ära mahuksid, hõivati korterist veel üks tuba. Korterisse oli ilmunud ka teisi elusasukaid.

“Vannis ujusid kalad,” rääkis Koppel.