Kooli 1/3 majas kaht suure firmamahutavusega korterit omanud ettevõte OÜ Centennial Investments müüs aga korterid 26. jaanuaril sel aastal firmale nimega Universal Capital OÜ. Selle firma omanikeks on Stanislav Budretskiy ja Natalia Kudryashova, kes on mõlemad Eesti Ekspressi Eesti elamisloa saanute nimekirjas.

Firma juhiks on aga Nikolai Stelmach, kes kirjutas ettevõtte majandusaasta aruandes, et tegemist on täisväärtusliku, reaalselt toimiva ja jätkusuutliku ettevõttega. Selle aasta jaanuaris soetatud kinnisvarainvesteeringult loodetakse aga teenida pikaajalist tulu.

Kui skandaali ajal kuulusid kortereid siis omanud firma OÜ Centennial Investments kolmele inimesele, siis peale kinnisvara müümist ostis Indrek Raudne teised osanikud välja.

Alates 1. aprillist pole OÜ Centennial Investments omanike seas enam Nikolai Stelmachi ja Siim Kabritsat. Stelmach oli riigikogu elamislubade skandaali uurimiskomisjoni kohaselt peamine elamislubadega kaupleja.

Kabritsa kohta leidis komisjon, et ta isegi ei teadnud elamislubadega kauplemisest. Kabrits on varem selgitanud, et sattus selle kinnisvara kaasomanikuks soovist ajada kinnisvaraäri, mille rikkus masu.