Postimehe andmeil paigutatakse esimest korda vangi mõistetud isikud tavaliselt Murru, Tallinna või Tartu vanglasse, kuid 58-aastane Truu saadetakse ilmselt Pärnusse.

Seadus lubab seda teha, kui on olemas oht vangi julgeolekule. Üksikkambritega Pärnu vanglas saab kinnipeetava teistest täielikult isoleerida ning seepärast istub enamik süüdimõistetud võimuesindajaid ja ametnikke seal.

Kuna paljud kinnipeetavad võivad tahta endisele kohtunikule kätte maksta, valitakse Truule ka tema ajutises kinnipidamiskohas Tallinna vanglas sellised kongikaaslased, kes pole talle ohtlikud. Tallinna vanglasse jääb endine kohtunik umbes kaheks nädalaks.

Truu ilmus Tallinna vanglasse karistust kandma reede õhtul mõnikümmend minutit enne kaheksat. Postimehe andmeil saatsid meest ta enda palvel kaitsepolitseinikud, Truul oli kaasas ka advokaat.

Reedel jõustunud kohtuotsuse kohaselt sai Truu korduvalt salajaste varguste eest karistatud Uno Kommeri ennetähtaegse vabastamise eest tasuks 1700 krooni maksva klotsersõrmuse ja 800 dollarit ehk umbes 12.000 krooni. Veel tegi Kommer talle välja kaks luksuslikku õhtusööki Tallinna restoranides, kus esimese arve oli 1400 ja teise 2240 krooni.

Truu mõisteti süüdi ka selles, et üritas 18-aastasele kohtu ette sattunud noormehele läheneda ning hoidis teda keeldumise järel öö otsa oma korteris kinni.