„Viimase poole aasta jooksul oleme kohtunud haridusmaastiku erinevate osapooltega, et kaardistada ühiseid huvisid. Tänu neile oleme suutnud sõnastada täpsema strateegia. Selleks, et paljud ideed realiseeruksid, mehitasime meeskonda uue tegevjuhi ning ärivõimaluste juhiga,“ sõnas Jaaksoo.

„eKooli visiooniks on olla praktilisim, lihtsaim ning töökindlaim kooliga seotud informatsiooni vahendav keskkond. Selleks, et sinna jõuda on vaja veel palju ära teha nii süsteemi kui kasutajaliidese loogikas,“ lisas Velk.

Uue tegevjuhi sõnul peab eKool täitma toetavat rolli. „Koolidel seisab ees palju väljakutseid uue õppekava rakendamisel. Selleks, et koole selles võimalikult palju toetada, on viimasel aastal suur osa arendusressursist investeeritud eKooli stabiilsuse kindlustamisesse. Jätkame administratiivset tööd lihtsustavate moodulite täiendamist ning parendame kasutajaliidest, et jätta õpetajatele võimalikult palju aega nende põhitööks,“ kirjeldas Velk ees seisvaid väljakutseid. „Prioritiseerimaks koolide erinevate vajaduste vahel, loodame eKooli juurde luua nõukoja, mis koosneb erinevate huvigruppide esindajatest ning annab sisendi ka kasutajaliidese parendamisse.“

Uue äriarendusjuhi Sander Kasaki sõnul on lastel ning lapsevanematel eKoolile samuti suured ootused mistõttu tuleb leida rohkem lahendusi ka neile nagu näiteks kevadel valminud mobiilne veeb. „eKool keskendub põhitoote arendamisele, lähitulevikus plaanitakse siseneda ka välisturgudele.“

eKool jätkab aktiivset koostööd haridusmaastikul tegutsevate organisatsioonidega ning näeb enda rolli kooliga seotud keskkondade integreerimisel ning veebipõhiste õppekeskkondade ning -materjalide tutvustamisel.

Harlis Velk on lõpetanud Stockholmi Kõrgema Majanduskooli Riias, kuulus aastatel 2009-2011 SA Noored Kooli liidriprogrammi ning töötas Kurtna koolis matemaatika-, füüsika-, ja arvutiõpetuse õpetaja ning klassijuhatajana Kurtna koolis.

eKool loodi 2002. aastal Vaata Maailma Sihtasutuse poolt eesmärgiga muuta kooli ja kodu vaheline suhtlemine efektiivsemaks. 2005. aastast haldab eKooli Koolitööde AS. 2011 kevadel sa Koolitööde AS uueks omanikuks mitmeid investoreid koondav ettevõte Kriit OÜ.