Eile hommikul suleti liiklus Tallinnas Gonsiori tänava kahel sõidurajal seoses ehitustöödega Pronksi ja Gonsiori tänava ristmikul. AS Tallinna Vesi palub liiklejatel arvestada võimalusega, et täna ei jõuta õhtuseks tipptunniks teekatte taastamistöödega lõpule.

AS Tallinna Vesi vabandab võimalike ebameeldivuste pärast ning taastab tavapärase liikluskorralduse nii kiiresti kui võimalik. Kindlasti on kõik neli rida Gonsiori-Pronksi ristmikul liiklusele avatud homme hommikuseks tipptunniks.

Kuna liikluskorralduse muudatus on piirkonnas oluliselt liikluskoormust tõstnud ka Stockmanni ristmikul, aga ka Jõe tänava – Narva maantee ristmikul, siis palutakse autojuhtidel võimalusel valida teine teekond ning arvestada kesklinnas liiklusseisakutega õhtusel tipptunnil.

Seoses töödega Pronksi ja Gonsiori tänava ristmikul, suleti eile hommikul kell 10.00 liiklusele kaks sõidurida suunaga Stockmanni kaubanduskeskuse poole. Liiklusele jäi avatuks kaks sõidurida, mõlemas suunas üks. Suletud on orienteeruvalt 50 meetri pikkune teelõik Pronksi-Gonsiori ristmikust Stockmanni poole.