"On kahte sorti reageerijaid, need, kes märkavad ja lihtsalt liiguvad oma eluga edasi ning teised, kes alustavad mingisugust agressiooni selle peale," arvas Marnot.

Marnot kommenteeris mõlemat sündmust kui väga õudsat juhtumit. Põlenud maja sündmusest rääkis Marnot, et esimene reaktsioon oli koguda kokku kõik ära annetavad asjad ja joosta sündmuspaika. "Vaatepilt oli võigas," sõnas ta. "Inimesed nutsid tänavatel, kes kaotas kodu, kes elu."

Marnot kiitis, kui hoolivad ja abivalmid Londonis inimesed on."Aga samal ajal hoiab kogukond kokku, inimesed jooksid nagu segased ringi, tõid vett, süüa, asju, organiseerisid kõike. Muuseas, need olid just enamasti teiste kultuuride esindajad," selgitas Marnot.

"Õhkkond on kurb ja hirmus, aga samas liiguvad kõik oma eluga edasi," kirjeldas Marnot olukorda. "Enda tuttavatega väldime rahvarohkeid kohti ja metroos on ka pigem pinges olek. Eile kui käisime ühel rahvarohkel üritusel tööga, siis vaatasime igaks juhuks varjupaiga välja, kuhu joosta, kui asi jamaks läheb."

Marnoti sõnul otsivad paljud inimesed kedagi, keda süüdistada ja seetõttu süvenevad ka pinged erinevate kultuuride vahel. "Pärast põlengut tormas suur rahvamass valitsuse kallale," tõi Marnot näite ja lisas, et pärast tänast terrorirünnakut tõestab pinget ka fakt, et nüüd rünnatakse ka moslemeid.