“Ma hetkel elan Camdenis, siin suhteliselt ei toimu eriti suurt midagi. Siin kandis võib näha noori, kes tahavad näha mis toimub ja neid, kes tahavad konkreetselt vandaalitsema hakata. Camdenis võis eile õhtul näha vaid põlevad prügikaste, mitte midagi suurt,” ütles Meelika.

“Kesklinn on okei, aga osad piirkonnad on päris hullud. Rajoonid nagu Hackney ja Clapham, kust ma just eile välja kolisin, on täitsa rüüstatud. Majad, bussid ja autod põlevad, isegi väikesed lapsed vandaalitsevad. Nii et seda ma vaid nägin eemalt, aga õnneks olen üsna rahulikus piirkonnas, et ei ole erilist hirmutunnet,” sõnas eestlanna.

“Veidike mõttetu teema pärast hakkas see jama siin pihta. Soodne võimalus varastele ja muudele kriminaalidele end välja elada ja vandaalitseda nii palju, kui süda ihkab, sest politsei tol õhtul ei olnud just kõige aktiivsem. Pandi üks pood põlema, mille üleval korrusel asetsesid korterid. Pered, kes seal elasid on meeleheitel, kuna nad on kaotanud oma vara, kodu ja turvalisustunde. Ühesõnaga üks täielik mess,” kommenteeris Meelika olukorda Londonis.