19-aastane Tarm oli üks 150-st noorest loomekunsti valdkondade esindajast, kes võitis 10 000 kandidaadi seast USA üleriigiline noorte loomekunstifondi (National YoungArts Foundation) aastapreemia, mida antakse välja noortele tantsijatele, lauljatele, näitlejatele, muusikutele, filmitegijatele, fotograafia ja kujutava kunsti esindajatele ning kirjanikele. Sama preemia varasemate võitjate seas on olnud näiteks näitleja Vanessa Williams, viiuldaja Jennifer Koh, laulja Nicki Minaj ja džässmuusik Terence Blanchard.

Preemia sisaldab ka stipendiumi 1000 kuni 10 000 dollarini. Tarm on varem võitnud mitmeid erinevaid stipendiume, nende seas Eesti Kultuurikapitali stipendiumi, Eesti Üliõpilaste Toetusfondi stipendiumi ja Eesti Kultuuripärandifondi stipendiumi.

Tarm õppis Vanalinna hariduskolleegiumis 10. eluaastani, misjärel ta kolis koos vanemate Eve ja Mihkel (Michael) Tarmiga USA-sse. Praegu on ta Bostonis asuva New Englandi Konservatooriumi esimese kursuse tudeng.

Tarm alustas viiuliõpinguid Tallinna Vanalinna Muusikakoolis ning hiljem jätkas viiuli- ja kompositsiooniõpinguid Chicago Muusikainstituudi Akadeemias.