Kodulehe autor ütleb, et nemad on ainsad, kes suudavad garanteerida õitsengu ja kindlustunde firmale, samuti kaitsta konkurentide eest, ning tagada kauba müüki. Rõhutatakse, et koostöö firmaga tagab lähedaste inimeste julgeoleku.

Koduleht pakkub 3 liiki "katust": soodustingimustel, ülemineku- ja julmadel tingimustel.

Soodustingimuste puhul pakutakse standartset turvateenust ja soovitatakse kasutada ESS teenuseid. Tekstis on öeldud, et see etapp jagab firmad kaheks - omad ja võõrad. Samuti võimaldab see etapp saada Small Business Capitali osanikuks. Esimese paketi aastamaks on 3000 krooni.

Üleminkutingimused puudutavad neid firmasid, kes keelduvad töötamast "Small Business Capitaliga" soodustingimustel. Selle paketi maksumus on sõltuvalt firma suurusest 24000-72000 krooni aastas.

Kolmanda variandi, julmadel tingimustel, puhul hävitatakse klient või nõutakse olulisemalt suuremaid summasid. Samuti satuvad löögi alla lähedased inimesed.

Inimesed,firmad ja nende lähedased, kes üritavad vältida nende teenuseid, saavad julma kohtlemise osaliseks. Väidetakse, et ei aita ka Eestist lahkumine, sest maffia leiab kliendi hiljemalt kolme kuu jooksul üles.

Teksti autor väidab, et firma kontrollib Tallinna venekeelseid firmasid.

Kodulehel pakutakse koostööd kõikidele inimestele, kellel on konfidentsiaalset infot firma kohta.

Samuti leiab kodulehelt infot organisatsiooni struktuuri, maksmisviiside ja kontakandmete kohta.

Äripäev Online arvab politsei, et tegemist on naljaga. Äripäev Online saatis teate kodulehe kohta ka XOOM-i serveri webmasterile.

ESS Grupi avalike suhete juht Indrek Lindsalu ütles Äripäev Online, et ESS ei tea, mis isikute grupile kuulub antud kodulehekülg ega kavatse selle suhtes midagi ette võtta.