Puhkusel viibiv peaminister Andrus Ansip saabub Londonisse reedel, 27. juulil ja lahkub pühapäeval, 5. augustil. Tema, ta naise Anu ja tütar Liisa ööbimiskohaks on Millennium Hotel London Mayfair. Kokku veedavad nad Londonis üheksa ööd, kulud tasub peaminister ise.

Kultuuriminister Rein Lang saabub reedel, 27. juulil ja lahkub reedel, 3. augustil. Lang ööbib koos elukaaslase Ulvi Kuusega Pestana Chelsea Bridge'i hotellis, kokku seitse ööd. Londonis on ka kultuuriministeeriumi ametist lahkuv kantsler Siim Sukles. 

Välisminister Urmas Paet saabub esmaspäeval, 6. augustil ja lahkub neljapäeval, 9. augustil. Paet ööbib Pestana Chelsea Bridge hotellis kolm ööd.

Presidendiproua Evelin Ilves koos Delfi andmetel kolme saatjaga saabub teisipäeval, 7. augustil ja lahkub pühapäeval, 12. augustil. Tema ööbimiskoht Millennium Hotel London Mayfair, kus ta viibib viis ööd.

Toomas Hendrik Ilves koos turvamehega saabub aga paar päeva hiljem - neljapäeval, 9. augustil ja lahkub pühapäeval, 12. augustil, veetes Londonis kolm ööd.

The Millennium Hotel London Mayfair on elegantne neljatärnihotell moodsas Mayfairi piirkonnas Londoni keskel. Hotell on vähem kui 500 meetri kaugusel Oxford Streeti ja Bond Streeti kauplustest. 18. sajandist pärinev häärber oli kunagi koduks Kendali hertsoginnale. Booking.com andmetel on tubade hinnad alates 219 eurost öö kohta.

Pestana Chelsea Bridge Hotel and Spa on moodne neljatärnihotell Londoni keskel Chelseas.