"Mihkel on toimetuses veedetud aja jooksul panustanud edukalt lehte ja veebi; ta on tegutsenud püstolreporterina ning saanud aega, et uurida teemasid, kus iga infokatke saamiseks kulus nädalaid," ütles Eesti Päevalehe ja Delfi ühistoimetuse peatoimetaja Urmo Soonvald. "Ta on iga väljakutse ja ülesandega edukalt hakkama saanud ning ei karda otsida üha uusi eesmärke," lisas ta.

Soonvaldi sõnul on Mihkel Tamm kiire õppija, kes oskab kuulata ja arvestada teistega. "Tal on nägemus, kuidas Eesti Päevalehte ning uudiseid edasi arendada," kommenteeris peatoimetaja.

Mihkel Tamm ise ütles, et tal on hirmus põnev. "Selles ongi mõlemat - väga põnev ja natuke ka hirmus," lisas ta suures ootuses. "Ma annan endale täielikult aru, mis mind ees ootab. Raimo [Poom] pole teinud lihtsat tööd. Kuivõrd olen alati olnud meie uudistetoimetuse patrioot, siis seda suurema vastutustundega ma oma uut tööd võtan," ütles ta.

Tamm alates esmaspäevast kohe revolutsiooni ei luba. "Maailm ei hakka teistpidi käima," ütles ta. "See ei oleks mõistlik. Võtame alustuseks asja rahulikult ja hakkame samm-sammult meie kõigi eesmärkide poole rühkima."

Seni Eesti Päevalehe tegevtoimetajana ja uudistejuhina töötanud Raimo Poom jätkab tööd Ekspress Grupis. Esialgu, et aidata Mihkel Tammel ametisse sulanduda ning lisaks olla abiks Ärilehe ja uudiste struktuuri uuendamise juures.

"Oleme alates suvest arutanud, mil viisil oleks mul võimalik panustada kahtede valimistega poliitika-aasta käsitlemisse nii Delfis kui Eesti Päevalehes," ütles Poom. "Eri variante kaaludes on saanud selgeks, et uudistejuhi kohal pole olemas poolkäiku, kus saaks teha paralleelselt nii üht kui teist. Ja kui tõmmata joon kahe erineva väljakutse vahele, siis on see hetk just nüüd," rõõmustas Poom teatepulga üleandmise üle.

"Sügav kummardus ja tänud Raimole, kes aitas lugejateni viia sadu väga kõrge uudisväärtuse, tsiteeritavuse ja ühiskondlikult olulisi lugusid," kiitis peatoimetaja Urmo Soonvald Raimo Poomi tööd. "Tänu talle on Eesti kindlasti avatum ja läbipaistvam riik," ütles Soonvald.

Seni on Mihkel Tamm töötanud Päevalehe uudistereporterina ja loovuurivtoimetuses. Tööaega Ekspress Grupis on tal kokku 2 aastat ja 3 kuud. 2017. aastal valiti Tamm Eesti parimaks noorajakirjanikuks ja 2016. aastal võitis ta koos Mark Šandaliga Eesti Ajakirjanike Liidu konkursil aasta parima videoloo tiitli.