"Nii Lõuna-Korea kui ka Eesti võtavad oma riigikaitset tõsiselt, mida näitab kaitsekulude tase – Lõuna-Koreas on see 2,45 protsenti ja Eestis kaks protsenti SKTst," ütles Soulis ametlikul visiidil viibiv Marran. "Samuti ühendab meid strateegiline partnerlus Ameerika Ühendriikidega."

Marrani sõnul leppis ta Lim Kwan-Biniga kokku, et Eesti ja Lõuna-Korea sõlmivad kaitsekoostöö raamlepingud. "Näen Eesti ja Lõuna-Korea vahel koostööpotentsiaali eelkõige kaitsetööstuste vallas, sest Lõuna-Korea on oma kaitsetööstust teadlikult arendanud 1970. aastatest ning see on üks maailma parimaid."

Kantsler Marran ja aseminister Lim Kwan-Bin arutasid ka küberkaitset. Kantsler kutsus Lõuna-Koread panustama Tallinnas asuva NATO küberkaitsekeskuse töösse ning osalema järgmisel aastal Eestis korraldataval kõrgetasemelisel küberkaitse konverentsil CyCon. Lõuna-Korea on lubanud osaleda ka järgmisel aastal Eestis läbiviidaval küberkaitseõppusel Locked Shields 2014.

Samuti arutati kohtumisel regionaalset julgeolekut ning Afganistani missiooni tulevikku.

Kolmepäevase visiidi käigus kohtus kantsler Marran ka Lõuna-Korea välisministeeriumi aseministri Kim Kyou-Hyuni ning kaitsehangete agentuuri direktori Lee Young-Geoliga.