Hääletusvooru tulemustest sõltub edasipääs lõppvooru, kus otsuse langetab valdkonnaekspertidest koosnev kohtunikekogu, teatas ettevõte.

Magnetic MRO põhitegevuseks Tallinnas on lennukite suurhooldus. Enamik ettevõtte klientidest saabub Tallinna lennujaama lennukit just hooldama, mitte regulaarlennuga seoses. Eelmisel aastal saabus erinevatest riikidest Magnetic MROsse hooldusele ja remonti umbes 90 Boeing 737 ja Airbus 320 tüüpi lennukit.

ATE&M (Aircraft Technology, Engineering & Maintenance) auhind antakse välja viiendat aastat, eesmärgiga tunnustada valdkonna parimaid tegijaid. Tegu on olulise rahvusvahelise konkursiga ja Magnetic MROl tuleb oma kategoorias rinda pista suurimate lennuhoolduskontsernidega.

Sel aastal on auhinnakategooriaid seitse: peale parima lennukikere hooldusettevõtte valitakse veel näiteks parim mootorite või detailide hooldaja ja varuosade tarnija.

Magnetic MRO on võtnud laienemiskursi ja kavatseb lähiaastatel luua hulgaliselt uusi töökohti. Ettevõte pakub enda kinnitusel ainulaadseid arenguvõimalusi nii kohalikule tööjõule kui ka rahvusvahelistele professionaalidele.

Ettevõtte peakorter ja angaarid asuvad Tallinnas, enamusaktsionär on Eesti riskikapitaliinvestor BaltCap.

Magnetic MRO poolt saab hääletada kuni 31. märtsini võistluse kodulehel.