Enne üheksat saabus mustas ülikonnas Savisaar kirikusse selle pühitsemise tseremooniale. Teenistuse ajal hakkas Savisaarel halb, mistõttu ta lahkus kirikust, istus mõnda aega kiriku trepil ja puhkas ning lahkus seejärel omal jalal.

Savisaare nõunik Moonika Batrakova lausus, et linnapead tabas kerge nõrkusehoog, ent praegu on tema tervisega kõik korras. Kiirabi polnud Batrakova sõnul vaja Savisaarele kutsuda. Homme on Savisaar jälle tööpostil.

Teenistuse lõpus, umbes poole ühe ajal hakkas Kirill jagama kiriku ehitamist toetanud inimestele õigeusukiriku ordeneid ja aukirjasid. Ordeni saanud Jakunin tänas ka Tallinna linnavalitsust ja Lasnamäe linnaosavalitsust.

Jakunin tänas ka Savisaart. "Härra Savisaar oli siin meiega, ta seisis siin, aga ta palus mul end vabandada, sest tundis end natuke nõrgana," lausus Jakunin.

Ka Kirill lausus, et tahaks Savisaart südamest tänada kiriku ehitamisel osutatud abi eest. "Ta tahtis tõesti, et sellesse piirkonda, kus elab nii palju õigeusklikke inimesi, ehitataks katedraal. Ta oli täna meiega, nagu te juba kuulsite, aga mõnikord jätab inimlik jõud meid maha, eriti kui me seisame kaua ja on palju rahvast ja pole nii kerge hingata. Me loodame, et härra Savisaarel läheb kõik hästi ja ta taastab täiesti oma jõu, aga ma tahaksin teda südamest tänada ja soovida talle Jumala abi Tallinna linnapea kõrgel ametikohal teenimiseks," rääkis Kirill.