Ülekanne algas kell 18 ja Delfi tegi kõnest otseülekande.


Savisaar teatas, et alampalk tuleb tõsta 1000 euroni kohe järgmisel aastal. Sotsiaaldemokraadid lubasid tõsta alampalka 800 euroni aastal 2019.

Savisaar kinnitas, et erinevalt Reformierakonnast toetab Keskerakond Eesti kaitsmiseks ajateenistusel põhinevat reservarmeed ja tugevat kaitseliitu. NATO liitlassuhte kohta ei öelnud ta sõnagi.

Välispoliitikas lubas Savisaar võtta iseseisvama liini. "Kui meie oleme valitsuses, siis juhitakse Eestit Tallinnast, mitte Moskvast, Brüsselist või Washingtonist. Me muidugi suhtleme partneritega kogu maailmast, kuid reserveerime endale õiguse lugupidavalt mitte nõustuda poliitikatega, mis pole Eesti huvides," lausus Savisaar.

Savisaar lubas astmelist tulumaksu, palgakasvu, pensionikasvu ja hambaravihüvitist. Samuti lubas ta tasuta ühistransporti kogu Eestis ja riigi toetust elamuehitusele.

"See on naeruväärne ja piinlik, et meie riigis koheldakse iga ettevõtjat ja tööandjat kui potensiaalset pätti," lausus Savisaar ja kritiseeris 1000euroste arvete seadust ja firmaautode seadust.

"Minu esimese, rahvarinde valitsuse suurimaks saavutuseks oli Eesti riiklik taasiseseisvus, järgmise keskerakondliku valitsus eesmärgiks ei ole vähem ega rohkem kui Eesti majanduslik ja ühiskondlik taassünd," lausus Savisaar.

"Eestil on meiega vedanud ja meil on Eestiga vedanud," lisas Savisaar.