Savisaare tervis oli nõnda hea, et ta sai laupäeval suure saladuskatte all enda auks peetud peo külastamiseks mõneks ajaks haiglast välja.

"Tähistasime Hundisilmal isa sünnipäeva paar-kolm tundi kümmekonna pereliikme ja lähima sõbra seltsis," ütles Delfile riigikogu liige Erki Savisaar, kes oma isale sünnipäevapeo korraldas. Esmalt tuli tal aga kokkuleppele jõuda oma isa arstidega.

"Eks arstide ülesanne on vastavalt kindlalt paika pandud plaanile patsienti ravida, kuid inimlikult saavad nad loomulikult aru nende koduigatsusest, kes on pidanud pikalt haiglas viibima," rääkis Erki Savisaar sellest, kui kerge või keeruline oli arstid nõusse saada.

Delfi andmetel esines Edgar Savisaare sünnipäevapeol ka laulja Koit Toome.

Savisaare sünnipäev oli pühapäeval, 31. mail, mil mitmed õnnitlejad saabusid lilledega haigla juurde.

Näiteks saabusid pühapäeva hommikul Magdaleena haiglasse ärimees Einar Vettus ja rahvarindemuuseumi direktor Helen Lausma-Saar. Lõunaajal saabus lillekimbuga presidendi avalike suhete nõunik Toomas Sildam, veidi hiljem ka Edgar Savisaare endine abikaasa Vilja Savisaar-Toomast. Mõnda aega esiukse juures oodanud külalised läksid hiljem koos lilledega haigla tagaukse suunas.

Keskerakondlasi saabus haiglasse vähe, nemad said Savisaart ilmselt õnnitleda juba eelmisel päeval Hundisilmal.