Viimasel ajal küsitakse minult üha sagedamini, kas ma osalen kandidaadina presidendivalimistel. Mõtlesin, et miks mitte osaleda, kui nii suur hulk rahvast (14%) toetab mind, ilma et oleksin jõudnud veel arvatagi, mida ma ise kandideerimisest mõtlen. Ainus seni välja käidud kandidaat Siim Kallas on minu kohta tunnistanud, et oleksin tõsine rivaal, aga välisminister Marina Kaljuranna kohta pole ta vist midagi öelnud, kirjutab Savisaar ajalehes Pealinn.

Rõivas on tunnistanud, et tema ei hääletaks Tarandi ega Savisaare poolt. Minul pole olnud juhust Rõivase poolt või vastu hääletada, Tarandi poolt aga on küll olnud juhus oma hääl anda.

Tõenäoliselt ei ole raske olla parem president, kui on olnud Ilves. Tema nõrgad ja tugevad kohad on üldiselt teada. Meri soovitas, et me poleks nagu oblast, Ilvesele võiks soovitada, et me poleks USA osariik.

Arutamata minu võimalikku kandideerimist, on juba tekkinud nii pooldajate kui ka vastaste leer. Kadri Simson minu oma parteist ütleb, et "väga raske on minna valimistele ametist kõrvaldatud linnapeaga". Huvitav, kust teab tema minu olukorda üle poole aasta ette, minul küll niisugust informatsiooni ei ole. Aga võib-olla teab ta rohkem kui mina.