"Minu käest on küsitud, mida ma arvan kooseluseadusest? Minul on hoopis teised eesmärgid. Selleks on väljarände peatamine, töökohtade loomine, palgatõus, võitlus kõrgete hindade ning majanduse allakäiguga. Reformierakond on ainus, kes on kooseluseaduse eest võitlema pannud erakonna esimehe ja peaministri Taavi Rõivase. Kas peaminister ei saaks oma aega targemini ja Eestile suurema kasuga kulutada?," kirjutas Savisaar enda Facebooki lehel.

"Miks mulle on väljaränne olulisem küsimu? Saage aru, kui me väljarände probleemi ei lahenda, siis ei ole siin Eestis varsti ei homodel ega heterotel kellegagi koos olla, istuvad kõik kurvalt üksinda nurgas.
Olen kuulnud ka arvamust, et nüüd lõpuks panime Venemaale ära. Pakun välja veel ühe küsimuse, milles võiksime Venemaale ära panna. Teatavasti kehtib Eestis täna samasugune ühetaoline tulumaks nagu Venemaal, samas kui pea kõikjal ülejäänud Euroopas kehtib astmeline tulumaks. Lähme ka meie üle astmelisele tulumaksule – teeme Venemaale ära! Muide, astmeline tulumaks on täiesti sooneutraalne, sellest võidaksid kõik Eesti inimesed," lisas Savisaar.