"Isiklikult ma ennast solvatuna ei tunne," ütles Boroditš Delfile. "Olen uhke oma Valgevene juurte üle. Tänu nendele juurtele ja oma vanematele olen ma see, kes ma täna olen. Vanemad on mind õpetanud, et tuleb olla üle ja tuleb osata andestada."

Siiski leidis Borodiš, et Ligi väljendit Jevgeni Ossinovski aadressil ei saa pidada õnnestunuks. "Näiteks Lääne-Euroopas on see täiesti lubamatu," sõnas Boroditš. "Kindlasti Ligile see au ei tee. Saan aru, et ka Ligi on sellest aru saanud ja palus selles osas vabandust."

Kuid Boroditši sõnul on teema laiem. Esiteks, mis puudutab Ligi enda otsust ja otsust, mille peaminister Taavi Rõivas lubas teha Euroopa Ülemkogult tagasi tulles, kuid teine küsimus on see, kuidas edasi minna koalitsioonipartneriga. "Kindlasti järgnevad ka koalitsioonis läbirääkimised sotsidega," rääkis Boroditš.

Boroditš avaldas lootust, et Ligi ebaõnnestunud väljaütlemiste pärast ei jää Eestis tähelepanuta reaalsed mured. Tema sõnul tuleb tegeleda sellega, et Eesti majandus ikka kasvaks.

Boroditši sõnul saavad inimesed üldiselt aru, et erakond on rohkem kui üks inimene. "Minu meelest selgitas Ligi oma positsiooni, et ta ei taha kuidagi õhutada rahvusvahelist vaenu, samuti ka peaminister on välja öelnud, et Eestis on see lubamatu ja kõik meie inimesed on tähtsad. Nii, et erakonna signaal on olnud väga selge," rääkis Boroditš. "Aga kindlasti ei jäta Yana Toom või teised poliitilised konkurendid kasutamata võimalust viia valimisdebati ajal Ligi väljaütlemine rahvuslikule tasandile."

Ligi kirjutas pärast kolmapäevast "Foorumi" saadet oma Facebooki kontol Ossinovski kohta järgmist: "Ossinovski "tasakaalukus" pole muud kui juurtetus ja teadmatus. Mees arvab, et ajalugu algas temast ja kõigis teemades järgib sama inetut klišeed, et eelmine valitsus nii ja naa ja nüüd tuli tema. Ajades totaalselt segi seaduspära ja riigi süü. Seekord näiteks emigratsiooni ja ajaloolise pärandi seoses. Just see ignorants küsimuses, kust me alustasime, on noorte äramineku suurim stiimul. Minister peaks rääkima, et tasub kannatada ja pingutada, meil läheb aina paremini (Soomel ju mitte), tema ütleb, et nõukogude võimu ei tohi süüdistada, tema ajab asja korda. Tema, sisserändaja poeg roosast erakonnast peaks olema üliettevaatlik, aga ta ei teagi vaadata."