Delfi menüüs on edaspidi võimalik valida traditsioonilise Delfi avalehekujunduse ning uue, pildilisema ja meelelahutuslikuma Delfi2 vahel. Meelepärasema versiooni saate päisemenüü hallil ribal asuva noole abil salvestada endale nii, et järgmisel Delfi-külastusel suunab brauser teid juba automaatselt valitud avalehele. Vaikeseadet on alati soovi korral võimalik samast kohast ümber muuta.

Delfi2 on Delfi alternatiivne avaleht, kus traditsioonilise vaatega võrreldes on oluliselt suurem osa fotodel ja ülalt alla lehekülge sirvides on üleval pool toodud olulisemad ja värskemad uudised. Avalehe fookuse moodustavad endiselt viis hetke olulisemat uudist, mis vahelduvad ühes "aknas" ja mida illustreerivad suuremad fotod kui tavaks Delfi esilehel.

Pildilisem vaade avaneb ka Delfi2 ülejäänud osas. Delfi avalehega võrreldes leiab siit näiteks suuremate fotodega illustreeritud arvamusartiklid.

Võrreldes traditsioonilise versiooniga ei ole uudised Delfi2 avalehel jaotatud rangelt kanalite (Majandus, Eestielu, Publik, Forte jne.) kaupa plokkidesse, vaid asuvad uudisvoos järjest, kõik koos fotoga. Iga uudise rubriiki tähistab foto ülaservas asuv silt.

Delfi2 viimaste ja loetumate uudiste veerus saab sirvida pealkirju ülalt alla - seega avaneb sealt rohkem uudiseid.

Rubriigimenüüd, otsingu ja muud harjumuspäraseks saanud elemendid leiab Delfi2-st täpselt samadelt kohtadelt, kus need asuvad ka Delfis. Samuti pole muutunud ühegi artikli või rubriigi ülesehitus või välimus - Delfi2 pakub alternatiivset avalehe kujundust ja uudistevalikut.

Delfi2 avaleht on võrreldes traditsioonilise esilehega kiirem ning paremini optimeeritud tahvelarvutite jaoks.

Delfi2 alt paremast nurgast leiate tagasiside nupu, kuhu ootame kõiki kommentaare ja ettepanekuid, et teie soove paremini arvestada.