Kohal viibisid Kalev Kallo, Taavi Aas, Jüri Ratas, Yana Toom, Aadu Must, Mailis Reps, Siret Kotka, Priit Kutser, Priit Toobal, Arvo Sarapuu, Enn Eesmaa, Marika Tuus-Laul ja Kalle Klandorf, samuti Urmi Reinde.

Kohal olnud Mailis Reps kinnitas ajakirjanikele, et toimus Keskerakonna juhatuse koosolek, kus muu hulgas esitleti uusi liikmeid. Sportlikus riietuses Jüri Ratas oli üks esimesi, kes ürituselt lahkus. Kui Delfi kõne all olnu kohta hiljem tema käest küsis, ütles Ratas, et koosolekust räägib erakonna peasekretär Priit Toobal. 

"Seal oli üsna mitu teemat. Noortekogu esimees andis ülevaate, mis seis noortekoguga on, mis tulevikus plaanis on. Lisaks pandi paika Keskerakonna kongressi toimumise aeg," ütles Priit Toobal Delfile.

Koosolekut juhatas tema sõnul erakonna esimees Edgar Savisaar.
Millal erakonna esimees võiks taas linnapea ametikohuseid täitma hakata, ei osanud Toobal öelda: „Seda peab tema enda käest küsima. Erakonna esimees on ta jätkuvalt, sealt puhkust võtta ei saagi. Millal ta võtab linnapea koha, peab tõesti tema käest küsima.“ Kohal olid Toobali sõnul kõik juhatuse liikmed.

Edgar Savisaare lähikondlased tegid koosoleku lõppedes oma parima, et fotograafil ei õnnestuks Tallinna linnapead pildile saada, selle mõttega pargiti maja juures autod võimalikult sobiva nurga alla Kui linnapead hakati auto juurde viima, nägi tema erakonnakaaslane Siret Kotka fotograafi ja teatas, et Edgar Savisaar tuleb majja tagasi viia.

Kell 17.47 viidi Edgar Savisaar autosse, samas tõmmati selle toimingu varjamiseks ette plagu. Sellest hoolimata õnnestus Edgar Savisaarel kohale tulnud ajakirjanikele lehvitada. Erakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnul peeti erakonna juhatuse koosolekut Poska majas seetõttu, et linnapeal on sinna hea ligi pääseda.