Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf on öelnud, et kuna teede ja tänavate lagunemine ei ole veel lõplikult peatunud, kinnitatakse hooldusremondi kava ja maht 15. aprilliks

Hooldusremondikava kinnitamiseni remonditakse esmajärjekorras magistraale ning ühistranspordiga seotud teid ja tänavaid.

Esimeses etapis on esialgsete kavade kohaselt planeeritud remonttöid teostada: Peterburi maanteel, Laagna teel, Smuuli teel, Liivalaia tn, Vabaduse pst, Paldiski mnt ja Pärnu mnt (lõigus Vabaduse pst kuni linna piir) ning ristmikest võetakse esmajärjekorras töösse Paldiski mnt/Mustamäe/Endla, Peterburi tee/Smuuli tee ja Laagna tee/Vilmsi/Kunderi liiklussõlmed.

Lisaks suurematele töödele remonditakse suvise asfaldiga väiksematel tänavatel löökauke. Linnaeelarves on hooldusremondiks vahendeid 8,1 miljonit eurot, millest esimeses kvartalis kulus talvistele remonttöödele 1,3 miljonit eurot.

Hea lugeja, kui märkad tänaval löökauku, mis võib kellegi sõiduvahendile viga teha, siis pildista seda ja laadi Delfi Rahva Häälde foto koos asukoha kirjeldusega!