Aas ütles Delfile, et esimese kahe päeva jooksul on bussid tema kogemuse põhjal ilusti graafikus püsinud ning seega otsustas linna abijuht, et proovib kolmandal päeval autoga tööle minna.

Küsimusele, et miks abilinnapea ei kasuta alati ühistransporti, vastas Aas, et see "sõltub päevast, kui palju on töö juurest väljas käimist."

Kuigi paljud eksperdid kartsid sügise tulekuga Tallinnas uute bussiradade tõttu liikluse halvenemist, siis esimesel koolipäeval oli liiklus rahulik.

Teisel koolipäevale ehk eile oli siin-seal küll mõningaid ummikuid, kuid üldjoontes ei erinenud liiklus tavapärasest kooliaja liiklusest.

Pirita teel ulatus eile hommikul kesklinna suunduv autoderivi hommikuse tipptunni ajal Pirita Selverini, vaevaliselt kulges liiklus ka Laagna teel, Kristiine ristmikul, Pärnu maanteel, Tartu maanteel, Järvevana ja Suur-Sõjamäe teel.

Õhtusel tipptunnil muutis liiklus kõige vaevalisemaks Pärnu maanteel - nii Viru väljakust Vabaduse platsini, kus tühja bussiraja kõrval looklesid autod pikas rivis vaid ühel rajal, aga ka kaugemale Nõmme poole liikudes.