"Ma tunnen seda seepärast, et ma tean, kui palju kordi on mind ähvardatud ja kui palju kordi on mind hoiatatud. Isegi siseminister on mind hoiatanud, et kuule, et tal on andmeid, et mu maja juurde on pomm pandud. See on sama kurb, kui selliseid asju kasutatakse sisepoliitikas ära ühe või teise inimese suhtes. Lühidalt kokku võttes, Nemtsovi mõrv on alatu ja andestamatu ja ma väga loodan, et nendes asjades tuuakse selgust," rääkis Savisaar meediale.

Lisaks ütles Savisaar meediale, et ei vasta tõele väited, nagu oleks Keskerakond avalikku raha valimisteks kasutanud.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles, et ta tunneb ennast rängalt lööduna pärast teadet Boriss Nemtsovi mõrvast. Savisaar nimetas end ka Eesti Nemtsoviks, mille peale teatas eurosaadik Urmas Paet, et selline võrdlus on kohatu ja vale.

"Võtan seda väga isiklikult. Mäletan koostööd Nemtsoviga sellest ajast kui ta oli president Jeltsini asepeaminister. Mõnes mõttes ma olen praegu kui Eesti Nemtsov, juhin opositsiooni nagu tema, tunnen sarnaseid rünnakuid, nagu tundis tema. Ma kujutan oma kogemustest ette kui raske tal oli," ütles Savisaar.

Eurosaadik Urmas Paet aga ütles, et Edgar Savisaare soov ära kasutada Boris Nemtsovi tapmist, leina ja šokki iseenda võrdlemiseks Nemtsoviga on jahmatav, kohatu ja vale.

"Siin ei ole midagi võrrelda. Kuidas saab üldse millegi sellise peale tulla? Eesti on vaba ühiskond, kedagi ei kiusata taga poliitiliste vaadete tõttu. Pealegi kehtib siiani Keskerakonna koostöölepe Vladimir Putini parteiga," ütles Paet.