Lisaks valimisreklaami rahastamise küsimustele, soovisime täna Edgar Savisaarelt küsida, miks on kavas valmiva Tondiraba keskuse juhi koht kinkida ilma konkursita Jelena Glebovale ning täpsustada eile linnavolikogus arutlusel olnud linna lisaeelarve kulutusi ja laenuvõtmist.

Intervjuust keeldumise põhjuseks toob linnapea tavaliselt ajapuuduse. Täna tunnistas ta ka, et peab Delfit mitte ainult kollaseks, vaid erkkollaseks väljaandeks ega ole nõus Delfi küsimustele vastama. Kui aga viitasime, et paljud linnaelanikud loevad Delfit ja tahaksid selle vahendusel eelpool nimetatud küsimustele vastuseid saada, teatas linnapea, et linnakodanikud toetavad linnavalitsust ja nad ei taha igasuguseid rumalusi kuulata.

Eile volikogu istungile kiirustanud linnapea jättis samuti vastamata Delfi küsimusele, kas ja millal ta maksab tagasi KOV valimiskampaania ajal linnalt võetud raha, mille kohta erakondade rahastamise järelevalve komisjon tegi ettekirjutuse. Linnapea ütles Delfi reoprterile: "Kuulge, te olete lolliks läinud, poiss!"

Tallinna linnapea on varem öelnud, et lisaeelarve koostamisel on eriti suurt tähelepanu pööratud ühistranspordile, haridusele ja sotsiaalhoolekandele.

Tallinna 2014. aasta esimene lisaeelarve on viimaste aastate üks mahukamaid ehk 19,5 miljonit eurot. Uueks linna 2014. aasta eelarve mahuks kujuneb 522 miljonit eurot.