"Ma oleksin kõike teistmoodi teinud. Kindlasti mitte nii nagu Toomas Hendrik Ilves, aga see on tema valik. Tema on president, mitte mina," ütles Savisaar eile Kadrioru Roosiaias toimunud president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtul.

"Ma arvan niimoodi, et niikuinii sisepoliitiliselt kui välispoliitiliselt inimesed ootasid mõnevõrra teistsuguseid tulemusi, kui me need saavutanud oleme, aga ega midagi ei ole kaotatud. Ega küll need tulemused võivad tulla," sõnas Keskerakonna esimees.

Edgar Savisaar jõudis presidendi vastuvõtule Kadrioru Roosiaeda, et tähistada taasiseseisvumise 25. aastapäeva. Pärast presidendi kõnet jäi Savisaar veel mõnekümneks minutiks külaliste sekka ning lahkus seejärel oma abilise Jekaterina Fedkina saatel.

24. veebruari vastuvõttudel Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ei osale, kuid roosiaia vastuvõtul on ta käinud ka varasematel aastatel. "Olen alati 20. augusti vastuvõttudel. Jutt on olnud mõningatest teistest tähtpäevadest, aga augusti vastuvõttudel olen ma enam-vähem alati käinud. Kui ma ei ole olnud, siis on selleks mingi eriline põhjus olnud."