Aru sõnul on ta leppe suhtes lootusrikas, sest tahab siiralt, et elu Eestimaal paremaks läheks. "Kuulates ja vaadates seda koalitsioonilepingut - on seal on hästi palju positiivseid asju. Loodame, et värske koalitsioon kõik need asjad ellu viib ja siis läheb ju kõigi elu paremaks," ütles Aru Delfile antud intervjuus, kuid lisas, et tal on ses osas kahtlusi, kust nende ilusate lubaduste täitmiseks raha võetakse. "Eks see negatiivne pool tuleb eufooria-järgselt samm-sammult," nentis reformierakondlane. "Tulevikus selgub, mis see Eestimaa inimestele maksma läheb," lisas ta.

Valitsuskriis sai alguse sellest, et IRL ja SDE ministrid hakkasid nõukogudest tagasi kutsuma reformierakondlastest riigikogu liikmeid. Viljandi haigla nõukogu liikmeks olnud Aru märkis, et see juhtus juba üle kahe nädala tagas, kui sotsiaalminister teatas suure meediakära saatel, et järgmiseks hommikuks on palutud tema tagandamise käskkiri ette valmistada.

"Üle kahe nädala on mööda läinud, aga minuni ei ole tagandamisotsus veel jõudnud jõudnud. Kas see näitabki tervishoiuministri haldusalal toimuvat suutmatust?"

Vaata videot!