"Mul on hea meel, kui inimesed tulevad ainult Tartu piirkonda. Ma arvan, et see võib tulla sellest, et nad nägid, et mina tulen siia. Nad nägid, et on võimalus, et Tartu piirkond hakkab aktiivsemalt tööle, ta avab ennast rohkem linnarahvale," kirjeldas Loone.

Loone ütles oma kõnes erakonnakaaslastele, et tänases valimisvõitluses valiti uue ja vana vahel, viidates endale kui uue võimu teostajale Keskerakonna Tartu piirkonnas. "Ma ei tea, miks arvatakse, et Edgar Savisaar on "vana võim". Mul oli väga hea meel, kui Edgar Savisaar valiti kongressil meie esimeheks, sest ta reageerib poliitilistele muutustele väga kiiresti ja väga dünaamiliselt. Ta on raudselt Eesti kõige dünaamilisem poliitik. Tema esindab Keskerakonnas uut meelsust ja kuna mina tulin erakonda ka selle pärast, et jagan Edgar Savisaare meelsust, siis õnneks ma näen, et enamus meie erakonnast on täpselt samasugused. Meie esindamegi uut, kindlat, enesekindlat ja avatud erakonda, mis on ideepõhine, mis ei ole isikutepõhine," selgitas Loone.

Keskerakonna Tartu piirkonna esimehe valimistel olid vastamisi Edgar Savisaare soosik Oudekki Loone ning Keskerakonna Tartu piirkonna pikaaegne juht Aadu Must. Esimehena jätkab Aadu Must, kes sai 98 toetushäält; Oudekki Loone poolt hääletas 70 keskerakondlast.