Stalnuhhin liisib kuluhüvitiste eest praegu Honda CR-V-d, mille liisingumakse on üle 700 euro kuus. Samas pole tal juhiluba ja autoga sõidab tema Narvas elav ja töötav abikaasa.

„Kuidas välja kukub. Mööda Eestit ma sõidan ikka selle autoga. Ma loodan, et te valmistate meile nimekirja autodest, mida tohib valida ja mida mitte,” rääkis Stalnuhhin Eesti Päevalehe ajakirjanikule.

„Omal ajal otsustasin, et ei vaheta autolube, sest on selliseid inimesi, kes võivad mõttesse jääda. Ühel toredal päeval sain aru, et on palju ohutum, kui istun kellegi kõrval,” selgitas Stalnuhhin, kes Tallinnasse sõitmiseks siiski ka oma liisitud Honda kõrvalistmel ei istu.

Stalnuhhin ütles, et sõidab Tallinnasse tööle enamasti fraktsioonikaaslase Valeri Korbiga. „Meil on Valeri Korbiga hea koostöö. Tulen Narvast Jõhvisse ja kui olen eelneval nädalal kokku leppinud, siis tulen temaga,” vastas ta küsimusele, kuidas Narvast Tallinnasse pääseb.

„See ei ole mäng, see on lihtsalt elu. Uskuge mind, mingeid reegleid ega seadusi rikutud ei ole. See on minu liisitud auto. Käivad jutud, et see lõpetatakse ära. Kui lõpetatakse, siis no problem,” lausus ta.

Eelmise riigikogu koosseisu ajal, 2011. aastal hakkas Stalnuhhin liisima Mitsubishi Outlanderit, mille eest ta maksis iga kuu 700–800 eurot ja mille ta ostis riigikogu koosseisu lõppedes välja. Nüüd sõidab tolle autoga Stalnuhhini poeg, Tallinna linnavolikogu liige Anton.

„Ma ei arva, et siin on midagi ebaseaduslikku. Kõik, mis me teeme, on vastavalt reeglitele,” sõnas Stalnuhhin.